ITALTEL, nova incorporació al Consell d’Empreses del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 13 maig, 2016 / Sense comentaris

El passat dimecres 11 de maig, el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i ITALTEL van signar un convenir de col·laboració per incorporar la companyia TIC al Consell d’Empreses del CTecno. El Sr. Jordi William Carnes, President del CTecno, i el Sr. Félix Luna Castro, Director General de la firma, van ser els encarregats de la rúbrica, que va tenir lloc a les oficines del CTecno a l’edifici MediaTIC.

ITALTEL és una companyia de telecomunicacions líder en les xarxes de nova generació, serveis i comunicacions All IP. ITALTEL dissenya, desenvolupa i implementa solucions per a NGN i NGS, Comunicacions Unificades i Col·laboració, Telepresència/Videoconferència HD i Videocol.laboració, Data Center, Serveis en Cloud, Seguretat, Big Data, SmartCities, e-health, etc.; serveis professionals per al disseny i manteniment de xarxes; serveis d’integració de sistemes TI; i activitats d’integració i migració de xarxes. La companyia, amb seu central a Itàlia, està present en els principals països d’EMEA (França, Regne Unit, Espanya, Alemanya, Polònia, Grècia, etc.), Latam (Argentina, Brasil, Perú, Equador, Colòmbia, etc.) i EUA (Miami).

A través d’aquest conveni, ITALTEL, que s’incorpora com a Sòcia Protectora al Consell d’Empreses, i el CTecno busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’actes, reunions professionals i trobades de networking.

LOGO_Italtel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.