IV Cimera sobre el Futur d’Europa

Esdeveniments, Jornades

per Comunicació CTECNO / 19 novembre, 2009 / Sense comentaris

Des de la Fundació CTecno tenim el plaer d’informar-los que, un any més, continuem col•laborant amb la Cimera sobre el Futur d’Europa (The Future of Europe Summit). La seva IV edició, que se celebrarà a Andorra els dies 19 i 20 de novembre, portarà per títol Reactivar l’Economia Europea: com, quan i quines prioritats? i s’encararà principalment a analitzar qüestions pràctiques per gestionar l’actual conjuntura econòmica.

Per fer-ho, es comptarà amb ponents d’alt nivell i de diversos sectors d’interès, majoritàriament empresarials, però també acadèmics, polítics i de mitjans de comunicació europeus.

Amb aquesta col•laboració podem oferir als associats de CTecno la quota especial d’un 20% de descompte sobre el preu de la inscripció. Això vol dir que es podrà participar al Summit amb una quota especial de 600 euros. En el cas que la seva empresa o institució tingui interès en ser-hi present amb més d’un assistent, a partir de la segona inscripció el preu seria de 480 euros per a cada participant.

A fi de poder gaudir d’aquesta quota especial, és necessari posar-se en contacte amb CTecno per correu electrònic a secretaria@ctecno.net o bé al telèfon 93 300 80 38, fent referència a l’interès d’inscripció.

Els adjuntem l’enllaç a la web de l’esdeveniment, on poden trobar més informació del programa, ponents i/o darreres novetats del Summit.

www.europesummit.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.