Jordi W. Carnes, nou president de la Fundació CTecno

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 29 octubre, 2012 / Sense comentaris

 

  • Ginés Alarcón deixa la presidència, després de quatre anys al front del CTecno.  Això li permetrà dedicar-se plenament a la Fundació Barcelona Mobile World Capital, tot i que continua formant part del patronat com a membre fundador.

El patronat de la Fundació CTecno, en la seva sessió ordinària del 25 d’octubre, va acordar el primer canvi de presidència de l’organització. Després de 4 anys al capdavant de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya, l’empresari i directiu del sector TIC i ara Director Executiu de la recent constituïda Fundació Barcelona Mobile World Càpital, Ginés Alarcón, passa el relleu de la presidència de la Fundació CTecno a Jordi William Carnes, regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Barcelona i consultor en diferents empreses del sector privat.

Ginés Alarcón, patró fundador juntament amb Carles Flamerich, actual Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Alvinyà, Conseller d’Abertis Telecom fins fa un any, els Col·legis professionals del sector i Localret, entre d’altres, seguirà formant part del patronat.  Els estatuts del CTecno fixen en quatre anys la durada màxima del càrrec de President.

Alarcón va aprofitar l’acte de “La Tecnologia i la Innovació en un moment clau per a Catalunya” celebrat el mateix 25 d’octubre al vespre amb les forces polítiques amb grup parlamentari propi al Parlament de Catalunya, per comunicar el relleu a les més de 300 persones del sector que van assistir-hi.

Carnes, molt vinculat políticament a l’àmbit productiu i de promoció econòmica, va ser diputat del Parlament de Catalunya, Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca durant el 2006 sota la presidència de Pascual Maragall i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, on va presidir, entre d’altres, la societat municipal 22@.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.