Jornada a Girona: Realitats i recerca en el món de l’aigua en l’àmbit gironí i català

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 18 novembre, 2015 / Sense comentaris

El proper 11 de desembre se celebra la jornada territorial a Girona “Realitats i recerca en el món de l’aigua en l’àmbit gironí i català”, esdeveniment organitzat pel Campus de l’Aigua de la Universitat de Girona, el Consorci de la Costa Brava – Entitat Local de l’Aigua, i l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua.

L’objectiu de la jornada és revisar la situació de l’aigua a nivell gironí i català, tant a nivell de gestió i innovació com de recerca, entre el món acadèmic, professional i polític. Aquest coneixement de la situació actual ha de permetre una millor anàlisi de les problemàtiques dels diferents sectors i fonamentar les bases sobre les quals establir estratègies per solucionar-les.

El Campus UdG-Aigua s’emmarca dins del Programa de Campus funcionals de la Universitat de Girona, i té com a objectiu fonamental incrementar l’impacte social i econòmic de la universitat. Amb la seva creació es vol posicionar la UdG com un autèntic node de referència en coneixement, aflorant aquelles experteses singulars que coincideixin amb oportunitats de l’entorn, i actuar de catalitzador per orientar la R+D+I a les necessitats de la societat i del sector. Així doncs, el Campus UdG-Aigua vol construir ponts de diàleg amb el sector productiu, amb les institucions i amb la societat que permeten dur a terme esdeveniments per apropar-los.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.