Jornada de Cloenda del “Mobilitza’t Mobile” i Entrega de Premis a la Millor Aplicació Mòbil

Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 19 febrer, 2015 / Sense comentaris

El proper dilluns 23 de febrer tindrà lloc la Jornada de Cloenda de la 1ra Edició del projecte “Mobilitza’t Mobile, una innovadora proposta de Barcelona Activa que, entre d’altres reptes, ha nascut amb l’objectiu de capacitar professionalment a joves d’entre 18 i 24 anys en diferents especialitats del sector IT-Mobile.

En el transcurs del programa, 120 joves graduats en ESO, i sense cap altra titulació superior, han tingut accés a espais on aprendre a programar i dissenyar aplicacions mòbils, així com a activitats socials i de divulgació de la cultura Mobile. Amb l’orientació i suport de mentors i tutors, i la participació d’empreses del territori, els estudiants han pogut posar-se al dia de les últimes tendències del sector i les oportunitats professionals que aquest ofereix a la ciutat de Barcelona.

La Sra. Susana Tintoré, Directora Executiva de Serveis a les Empreses i Ocupació de Barcelona Activa, serà l’encarregada d’inaugurar la jornada, que se celebrarà a partir de les 10:00 h a l’Auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre ( Roc Boronat, 117, 1ª Planta. Barcelona). L’acte, durant el qual es presentaran els projectes finalistes d’aquesta primera edició, serà també el marc de lliurament dels premis a la Millor Aplicació Mòbil, així com dels diplomes a participants i empreses col·laboradores del programa.

Es prega confirmació d’assistència a través de graciela.bravo@barcelonactiva.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.