Jornades organitzades per COETTC i l’ACM

Esdeveniments, Jornades

per Comunicació CTECNO / 13 maig, 2008 / Sense comentaris

L’aplicació de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (TIC) als municipis és una realitat cada vegada més estesa a Catalunya. Les telecomunicacions ens ofereixen cada dia noves i insospitades novetats, gaudint d’equips electrònics que permeten més i millors prestacions. És responsabilitat de les administracions treure’n el màxim rendiment.  El motiu d’aquestes Jornades –que se celebren per cinquè any consecutiu- és el d’informar als responsables polítics i als tècnics que els assessoren sobre els nous serveis que proporcionen les TIC, i la normativa legal que les regula.

Com podreu veure al fulletó adjunt, a la jornada es tractaran qüestions d’importància com les tramitacions electròniques, les xarxes sense fils o les infraestructures compartides en actuacions urbanístiques.

Des de l’ACM, es considera que aquestes qüestions poden afectar directament als ajuntaments. Per aquest motiu us animem a participar en aquestes V Jornades: les Telecomunicacions a l’administració local.

Per a més informació us podeu adreçar a ocupacio@acm.cat , trucar al 93 496 16 16 o visitar la web www.acm.cat . Inscripcions a l’adreça: www.acm.cat/inscricio_jornada.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.