La DGTSI organitza la Jornada #èTIC

Notícies

per Comunicació CTECNO / 9 juny, 2015 / Sense comentaris

El proper dimecres 17 de juny, la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) organitza la Jornada #èTIC,  de 09:30 h a 13:45 h, a l’Antiga Fàbrica Damm (C/Rosselló, 515, Barcelona). 

El nostre dia a dia està envoltat i a la vegada influenciat per les TIC. Cada dos per tres apareixen nous conceptes com Smart Cities, Big Data, privacitat, sensors… que van transformant moltes de les coses que fem habitualment. Aquesta transformació es produeix de manera cada vegada més accelerada i això dificulta una reflexió del que aquests canvis poden comportar a la societat.

La gran influència de les TIC a les nostres vides poques vegades s’acompanya d’un debat pausat i reflexiu del que representa a nivell ètic. El ciutadà surt guanyant amb tota aquesta revolució tecnològica o, pel contrari, té una pèrdua de capacitat de decidir, en definitiva, una pèrdua de llibertat?

La jornada #èTIC és gratuïta i vol posar sobre la taula totes aquestes reflexions detectant les possibles “alarmes” i a la vegada visualitzar el beneficis que totes aquestes noves propostes comporten i comportaran en un futur més o menys proper.

El Sr. Jordi Puigneró, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, serà l’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment. La totalitat del programa i el formulari d’inscripcions poden consultar-se aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.