La Fundació CTecno, participant destacat del saló La Mêlée Numérique

Esdeveniments, Jornades

per Comunicació CTECNO / 29 abril, 2010 / Sense comentaris

La Fundació CTecno va participar el passat 27 d’abril a la primera edició de la Soirée des 6 Nations, un acte que s’inscriu en el marc de La Mêlée Numérique, el saló de referència en l’àmbit TIC del sud de França (Tolosa de Llenguadoc, 27-29 d’abril de 2010). La Fundació CTecno va estar-hi representada pel seu president, el Sr. Ginés Alarcón, i el seu director general, el Sr. Carles Flamerich.

El Sr. Alarcón va intervenir en el debat “Les TIC davant la crisi global”, on també van participar la Sra. Caroline Fraval, Business Development Manager de l’agència governamental UK Trade & Investment, el Sr. Leandro de Sa, president de l’Americain Chamber of Commerce a France i el Sr. Jacques Soumeillan, president de l’empresa Cameleon Software.

En la seva intervenció, el Sr. Alarcón va exposar la situació del sector de les TIC a Catalunya i va expressar el seu convenciment que les TIC contribuiran a sortir de la crisi econòmica als sectors econòmics tradicionals (com el turisme, la construcció o la indústria de l’automòbil) i al desenvolupament de sectors econòmics tant importants com el de l’energia i la biotecnologia. També va exposar davant l’auditori els atractius que Catalunya ofereix per a la instal·lació d’empreses del sector TIC i l’interès de la col•laboració de les empreses catalanes i franceses per impulsar projectes de referència a la Mediterrània i a escala internacional.

El saló La Mêlée Númerique està organitzat per l’associació del mateix nom, creada a l’any 2000. Amb més de 400 empreses i institucions adherides, està considerada com l’entitat de referència del sector de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació a la regió de Midi-Pyrénées. La Fundació CTecno hi manté contactes regulars i ambdues entitats estan treballant en un conveni marc de col•laboració per desenvolupar activitats conjuntes en l’àmbit de l’Euroregió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.