La Fundació Triptolemos presentarà el seu projecte TechTransfer a la Bta & Hispack

Altres Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 13 abril, 2015 / Sense comentaris

Del 21 al 24 d’abril, la Fundació Triptolemos presentarà el projecte “Triptolemos TechTransfer: Soluciones versus Retos” en el marc de la Bta & Hispack 2015. Aquest esdeveniment, que aplega la fira de maquinària i tecnologia per a la indústria alimentària (Bta) i l’Hispack, el saló internacional de l’envàs, serà una de les majors fires de tecnologia per a l’alimentació que se celebrarà a Europa el 2015.

Amb aquest projecte, la Fundació Triptolemos, en la seva missió per un sistema alimentari més dinàmic i sostenible, pretén propiciar reunions que facilitin la trobada entre grups d’investigació i el sector productiu agroalimentari, amb l’objectiu de fomentar el diàleg, identificar reptes i oportunitats i proveir solucions per al sector.

La participació a les reunions és gratuïta i ofereix una oportunitat única d’accedir al recinte firal i establir contacte de primera mà amb els experts del sector tecnològic agroalimentari. Per inscriure’s, aquells interessats en formar part del projecte hauran de seleccionar una de les set àrees temàtiques per, seguidament, triar un grup d’investigació del seu interès i agendar un dia i hora. La data límit d’inscripció és el 14 d’abril.

Les reunions tindran lloc al Saló Bta, Palau P5, Carrer D, Stand 150 del Recinte Firal Gran Via (Avinguda Joan Carles I, 58. L’Hospitalet de Llobregat).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.