La II Tecnoweek s’acomiada amb més de 2.500 assistents

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 21 febrer, 2014 / Sense comentaris

DSC_1832La segona edició de la Tecnoweek, celebrada del 17 al 21 de febrer, tanca la seves portes consolidant-se com a espai de difusió i debat de les tecnologies la setmana prèvia a la Mobile World Congress.

Durant les jornades, la setmana tecnològica ha posat de manifest la necessitat de focalitzar el debat econòmic en la rellevància del sector TIC i la mobilitat i ha aconseguit reunir a més de 2.500 directius d’empreses, institucions i universitats del sector a Catalunya.

Amb un total de 14 activitats, fòrums, taules rodes i jornades, la II Tecnoweek ha comptat amb la col·laboració de més de vint institucions involucrades i el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la fundació Mobile World Capital i el Cercle d’Economia.

Enguany, l’edició ha incorporat també l’acte inaugural del Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020 (CIT Catalunya 2020), una iniciativa pionera que vol convertir-se en el punt de reflexió que defineixi les potencialitats de la innovació catalana amb l’Hortizó 2020 com a fita.

El CIT, que compta amb la participació dels actors de la quàdruple hèlix: empreses, universitat, sector públic i societat civil, treballarà en la línia de l’estratègia per a la especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3Cat), i es celebrarà des d’ara fins el mes d’octubre en diversos eixos temàtics i territorials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.