“La logística genera nous conceptes d’innovació”, als Esmorzars CTecno

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 29 maig, 2014 / Sense comentaris
021 Judit Contreras

Jordi Gríful, Pere Roca, Blanca Sorigué i Ignasi Armengol.

Emmarcat dins el Cicle d’Esmorzars-Networking que el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) organitza conjuntament amb Barcelona Activa, avui dia 29 de maig de 2014, ha tingut lloc un debat que ha posat en diàleg els sectors de les TIC i la Logística de la mà del Sr. Pere Roca, president executiu de la Fundació ICIL i director general de Districenter, la Sra. Blanca Sorigué, directora general de SIL (Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció) i el Sr. Ignasi Armengol, director de B:SM (Barcelona: Serveis Municipals).

Sota el títol “Les TIC aplicades a la logística, més competitivitat, més sostenibilitat”, l’acte ha estat introduït pel Sr. Pep Marquès, director de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona/Barcelona Activa, i moderat pel Sr. Jordi Gríful, president del Consell de Noves Iniciatives del CTecno i director general d’Avanade Spain, i ha tractat sobre la rellevància que suposa transformar les organitzacions tradicionals en digitals a través de diverses decisions estratègiques en un sector, el de la logística, que proporciona 100.000 llocs de treball a Catalunya.

“La tecnologia està obrint moltes portes però cal combinar-les en l’àmbit operatiu” ha comentat Roca durant la conferència, que ha tingut lloc pocs dies abans de la celebració de la 16a edició del SIL, saló que compta amb “el 31% dels expositors dedicats a la tecnologia”, segons ha afirmat Blanca Sorigué.

Conceptes com la rapidesa, la seguretat i les millores que incorporen dispositius telemàtics en la gestió han estat alguns dels ítems fonamentals de la conferència. “Introduir el pagament via telèfon mòbil de les zones blaves va suposar un canvi paradigmàtic per a nosaltres”, ha comentat Armengol en relació la implementació tecnològica en la gestió de l’aparcament de vehicles.

El sectors del turisme, el tèxtil, l’energia, l’educació, l’agroalimentari o l’accessibilitat seran els protagonistes dels propers esmorzars que conformaran el cicle d’enguany. El proper acte, adherit al Cicle de la Innovació Tecnològica, se celebrarà el dijous 5 de juny dins la celebració del BIZ Barcelona amb el títol “La innovació tecnològica en la indústria tèxtil i del turisme”.

Les inscripcions poden realitzar-se adreçant-se a aquest correu electrònic: inscripcio.ctecnobiz@ctecno.net

Esmorzar-networking Logística i TIC “Les TIC aplicades a la logística: més competitivitat i més sostenibilitat” from CTecno on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.