La Taula del Tercer Sector impulsa un acte sobre les TIC en la intervenció social

Notícies

per Comunicació CTECNO / 16 febrer, 2016 / Sense comentaris

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza el curs El mòbil i les TIC al servei de l’eficiència en la intervenció social. Teixint aliances entre sector públic, sector privat i tercer sector‘. L’acte, que la Taula del Tercer Sector impulsa en col·laboració amb el Centre Ernest Lluch Universitat Menéndez Pelayo, se celebra els dies 9 i 10 de març a la Sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) (C. Montalegre, 5, Barcelona).

El curs presentarà els models i tendències actuals en sistemes intel·ligents d’atenció a la persona amb l’ajut de tecnologia mòbil i geolocalitzada. Així mateix, analitzarà els mètodes d’obtenció de dades per a la mesura i avaluació permanents que permeten la modelització de perfils per patrons de conducta i poder establir, així, mecanismes de matching que, a partir de les necessitats manifestes de l’usuari, estableixi solucions efectives i en temps real en el camp de la intervenció social.
Gala Pin, Regidora de Participació i Districtes de l’Ajuntament de Barcelona i Vicepresidenta de l’Institut Municipal d’Informàtica, Oriol Illa, President de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Agustí Bosch, director acadèmic del CUMIPB-Centre Ernest Lluch, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la iniciativa.

Pots trobar més informació de l’acte aquí.

Les inscripcions poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.