L’Ajuntament de Barcelona i Citymart.com organitzen el BCN | Open Challenge

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 15 maig, 2014 / Sense comentaris

BCN Open ChallengeL’Ajuntament de Barcelona i Citymart.com  organitzen el BCN|Open Challenge, un concurs internacional urbà per a empreses i emprenedors perquè proposin solucions innovadores a sis reptes diferents per transformar l’espai públic i els serveis de la ciutat, compromès per a contractar les solucions guanyadores.

En el marc de la iniciativa de desenvolupament econòmic Barcelona Growth, el BCN|Open Challenge és un nou programa que l’Administració local obre a empreses de tot el món per transformar els serveis públics. Amb la creació d’un procediment més inclusiu, Barcelona accelerarà la innovació i influirà en la despesa pública d’una manera més efectiva, per oferir millors serveis públics. Per primera vegada, la contractació pública se centra directament en cercar proveïdors d’innovació, de cara a aconseguir un millor i més ràpid creixement econòmic més i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

La contractació tradicional típicament exclou proveïdors petits o internacionals o nous models de negoci. Amb aquesta iniciativa, Barcelona ofereix a les empreses el millor suport possible convertint-se en un client important, de ment oberta i que pagarà el seu producte o servei als 30 dies. Això no només donarà suport al desenvolupament i el creixement de la solució, sinó que també proporcionarà a l’empresa una excel·lent referència per part de Barcelona, ciutat reconeguda internacionalment per la seva innovació.

Tothom està d’acord en la importància de promoure el creixement econòmic i qualitat de vida a través de l’activitat innovadora. Barcelona|Open Challenge mostra que Barcelona se centra en el disseny del millor entorn possible per a la creativitat, la innovació i el creixement.

La presentació de propostes estarà oberta fins el 16 de juny i pot realitzar-se a través d’aquesta pàgina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.