L’empresa tecnològica francesca papernest obre seu a Barcelona i crearà 120 llocs de treball fins al 2019

Blog

per Comunicació CTECNO / 23 novembre, 2018 / Sense comentaris
  •  Són les primeres oficines de l’empresa després de la seu central de París

L’empresa tecnològica francesa papernest ha obert a Barcelona la seva primera seu fora de França des d’on centralitzarà l’expansió de la seva activitat empresarial a l’estat espanyol. L’obertura d’aquestes oficines suposarà la creació de 120 llocs de treball fins l’any vinent (l’empresa ja ha contractat 40 persones i preveu sumar-ne 80 més durant el 2019).

D’aquesta manera, les oficines de la capital catalana complementaran la seu central de la companyia a París i duran a terme des de tasques de desenvolupament de negoci, el màrqueting o les operacions de papernest a l’estat espanyol.

L’empresa ofereix un servei digital gratuït que gestiona els tràmits administratius derivats d’una mudança. Així, centralitza les subscripcions i contractes en àmbits com l’energia, internet, les assegurances o el canvi de correu postal.

L’objectiu de l’empresa és que aquestes noves oficines “siguin una extensió de la seva activitat de França”, segons els fundadors de l’empresa, Philippe de la Chevasnerie i Benoit Fabre, i treballin en la mateixa línia de negoci que les oficines de París. Per a ells, “Barcelona és la millor ciutat per seguir desenvolupant el nostre negoci a Europa gràcies a la seva dimensió internacional i a la qualitat del seu ecosistema de startups, d’una riquesa difícil de trobar perquè suma professionals molt diferent amb molta experiència en l’àmbit tecnològic”.

“Ens obrim a un nou mercat, amb un nou equip, però compartim el mateix objectiu de simplificar la vida a milions d’europeus”, subratlla Philippe de la Chevasnerie. L’empresa, amb seu central a París i fundada l’any 2015, compta actualment amb 200 treballadors a França, des d’on dona servei a 200.000 usuaris.

Per aquest projecte d’inversió, papernest ha comptat amb el suport d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

 

Redacció: Agència Catalana de Notícies (ACN)

Publicat: El Punt Avui, 22 de novembre del 2018 [font]