Les Ciutats del Futur es basaran en la tecnologia al servei de la seva ciutadania i la reducció de costos

Conferencies, Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 12 maig, 2011 / Sense comentaris

Més de 250 participants (empreses, professionals i administracions) han compartit espai de debat sobre el concepte de “Smart Cities” a l’acte organitzat per la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i el Cercle per al Coneixement.

En aquest acte, s’ha presentat el que serà un cicle de conferències i taules de debat que es duran a terme durant la propera tardor.

L’acte ha estat presentat pel Sr. Joan Vallvé, Degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, el Sr. Joan Majó, President del Cercle per al Coneixement i el Sr. Ginés Alarcón, President de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno). Els tres màxims representants de les entitats convocants han estat acompanyats per l’Hble. Sr. Francesc Xavier Mena, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, que ha volgut remarcar la necessitat de fer realitat les Smartcities al nostre país per tres raons:

  • Perquè la situació actual dels pressupostos públics, sobretot els dels ajuntaments, obliga a una optimització dels recursos, a l’estalvi i l’eficiència.
  • Perquè és una oportunitat de negoci per a les empreses i els professionals
  • Perquè l’objectiu últim de les administracions i de les empreses hauria de ser el benestar de tota la ciutadania

Durant l’acte, s’han pogut escoltar les experiències dels ajuntaments de Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Dublín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.