Les TIC com a motor econòmic d’Europa i Catalunya al Debat Polític-Tecnològic del CTecno

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 20 maig, 2014 / Sense comentaris

Marta Ribas (ICV-EUiA), Jordi Angusto (ERC-NECat), Santiago Rodríguez (PPC), Teresa Turiera-Puigbò (moderadora), Roger Montañola (CiU), Alicia Romero (PSC).

En el marc del Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020 i pocs dies abans de les Eleccions al Parlament Europeu 2014 que tindran lloc el proper diumenge 25 de maig, el CTecno ha organitzat el debat “Europa, la innovació i les TIC en l’horitzó 2020” amb candidats dels principals partits polítics.

L’acte, que ha tingut lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha girat entorn la importància del sector de les TIC en el si de l’economia europea per a convertir-se en motor estratègic per al desenvolupament econòmic i en incentiu per a una millor qualitat de vida dels ciutadans.

Teresa Turiera-Puigbò, periodista experta en economia i temes europeus, ha estat l’encarregada de moderar un debat que ha presentat el Sr. Jordi William Carnes, president del CTecno, i que ha tingut com a ponents el Sr. Santiago Rodríguez (PPC), la Sra. Alicia Romero (PSC), el Sr. Roger Montañola (CiU), la Sra. Marta Ribas (ICV-EUiA) i el Sr. Jordi Angusto (ERC-NECat).

Un dels ítems més controvertits ha estat la RIS3CAT (Research and Innovations Strategies for Smart Specialisation), rèplica catalana a l’estratègia RIS3 que la  Unió Europea ha proposat amb un horitzó 2020, malgrat que totes les formacions han coincidit en la necessitat de posar la tecnologia i l’I+R+D+i al centre de les noves propostes econòmiques -tant europees com nacionals-.

Debat CTecno “Europa, la innovació i les TIC en un horitzó 2020” Dimecres, 20 de maig, Col·legi de Periodistes de Catalunya from CTecno on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.