L’ESTRATEGIA EUROPA 2012. EL REPTE DE LES SMART CITIES A LA UNIÓ EUROPEA

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 27 juny, 2012 / Sense comentaris

Us fem a mans informació de la jornada organitzada per l’Ajuntament de Viladecans sobre L’ESTRATEGIA EUROPA 2012. EL REPTE DE LES SMART CITIES A LA UNIÓ EUROPEA, que es farà el proper 27 de juny a Viladecans.

Trobareu tota la informació relativa a l’acte i la butlleta d’inscripció al següent link: https://europa2020.cviladecans.cat/

Des del CTecno creiem que l’avanç de la tecnologia i la connectivitat, amb la innovació en materials fa possible avui implementar models i solucions intel·ligents per a desenvolupar ciutats més sostenibles amb major qualitat de vida. Tot això planteja una necessitat imperiosa de canvi de model i d’hàbits de consum i mobilitat, produint energia localment, innovant i utilitzant tecnologies i nous materials, que facilitin una ciutat més sostenible i humana. Aquest canvi de model és el que emmarca a la Smart City.

Us recordem que al nostre web teniu l’informe que va editar CTecno el març passat amb l’objectiu de presentar el plantejament de Full de Ruta per a la Smart City per a la seva implementació i unes recomanacions a l’hora d’abordar la seva posada en marxa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.