Light Eyes Technologies s’incorpora al Consell d’Empreses del CTecno

Notícies

per Comunicació CTECNO / 9 març, 2015 / Sense comentaris

El passat dilluns 12 de gener, el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i Light Eyes Technologies van signar un conveni de col·laboració per la incorporació de la companyia TIC al Consell d’Empreses del CTecno. El Sr. Jordi William Carnes, President del CTecno, i el Sr. Carles Flamerich, CEO de Light Eyes, van ser els encarregats de la signatura, que va tenir lloc a les oficines del CTecno al Barcelona Growth Centre.

Creada el març de 2014 a Barcelona, Light Eyes és una consultoria que presta serveis d’smart things i transformació digital en l’àmbit de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions. Amb l’objectiu de fomentar l’alineament entre les necessitats de negoci i les potencialitats TIC, la firma, dirigida per Flamerich, ofereix una àmplia cartera de solucions tecnològiques que, entre d’altres, inclouen l’Internet of Things, el Big Data, els wereables o els espais Smart.

Com a nou Soci del Consell d’Empreses del CTecno, Light Eyes sumarà esforços en la promoció de la Societat de la Informació i del Coneixement, a través de la col·laboració directa amb el CTecno en l’organització d’actes, reunions professionals i trobades de networking.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.