Logicalis, nova empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Blog, Notícies

per Comunicació CTECNO / 1 juliol, 2019 / Sense comentaris

L’empresa Logicalis i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració per incorporar-se com a empresa sòcia del CTecno, fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques

A través d’aquest acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement entre d’altres aspectes.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i el Sr. Pablo Carrillo, Sales Director Catalunya de Logicalis Spain, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen de la fundació CTecno.

Logicalis Spain és una companyia que treballa per millorar les tecnologies d’infraestructura per al Data Center, de seguretat, d’Analytics y de la Gestió del Servei sota una visió integrada posicionant-se com un soci de confiança per als seus clients, tant per donar suport i millorar les tecnologies tradicionals, com per avançar en les emergents.

L’empresa està especialitzada en network solutions, software defined infraestructura, ITSM, solucions d’analytics o de ciberseguretat entre d’altres i els seus clients operen en diversos punts geogràfics i en diversos sectors, com el financer, Telco&Media, tecnologia, educació, salut, el retail, sector públic, manufactures i serveis professionals.

Per fer-ho, compten amb un equip de professionals multidisciplinar i qualificat i que està compromès amb l’excel·lència dels resultats.

Per al CTecno, la suma de Logicalis dins el seu ecosistema d’empreses representa sumar valor empresarial i social a les seves activitats tant de networking, com de coneixement i d’acció social.

Amb aquesta incorporació passen a ser 28 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.