Manifestació en motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 7 setembre, 2012 / Sense comentaris


Us informem que aquest any en el marc dels actes de la Diada de l’11 de setembre es farà la manifestació multitudinària sota el lema “Catalunya, nou estat d’Europa” a partir de les 6 de la tarda, a Barcelona.

 

 

 

La capçalera de la concentració s’iniciarà a cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia. Recorregut: pg. de Gràcia cantonada Gran Via de les Corts Catalanes, c. Pau Claris, pl. Urquinaona, Via Laietana, pg. d’Isabel II, pla de Palau, av. Marquès de l’Argentera fins al Parc de la Ciutadella on hi haurà un escenari (font: www.bcn.cat).

 

En relació a aquest esdeveniment us posem l’enllaç al manifest del CTecno a favor del pacte fiscal publicat aprovat el 29 de juny de 2012:  https://www.ctecno.cat/manifest-ctecno-sobre-el-pacte-fiscal/

 

 

També us recordem que com cada any, en motiu de la Diada Nacional de CatalunyaCTecno realitzarà la seva ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

Tots els socis i sòcies del CTecno esteu convidats a participar-hi. Ens trobarem el dia 11 de setembre a les 8,30 h del matí a l’Arc de Triomf (https://goo.gl/maps/GGUVT) i d’allà sortirem junts per fer l’ofrena. Allà mateix hi ha un pàrquing per qui pugui requerir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.