El context provocat per la crisi de la covid-19 durant l’any 2019-2021 ha afectat greument la situació econòmica de moltes famílies catalanes.

El sector tecnològic ha de ser vist com a palanca per la reconstrucció econòmica, i per això volem, d’acord amb els nostres objectius de responsabilitat social corporativa, ajudar a les famílies que no disposin de prou recursos per matricular als seus fills i filles a una carrera tècnica (un 25%-50% més cares que la resta).

Com és conegut existeix un desequilibri en la demanda laboral en sectors relacionats amb la tecnologia i la manca de professionals per satisfer-la, al que cal afegir reptes no resolts d’aconseguir una major participació de la dona, i una major presència de persones de nivell socioeconòmic baix.

Amb aquesta proposta volem que no s’agreugi encara més aquesta situació, i que cap estudiant que vulgui cursar una carrera tècnica es vegi amb l’obligació de renunciar-hi per un problema econòmic.

Amb aquest objectiu des de l’àrea de responsabilitat social corporativa del Cercle Tecnològic, i amb la col·laboració de les empreses sòcies que hi han col·laborat, es presenta un pla de beques i mentoria per ajudar a pal·liar aquesta situació i per facilitar la inclusió al mon laboral finalment.

 

      

 

                                    

 

              

 

                                                   

 

 

CONVOCATÒRIA BASES BEQUES APADRINATIC CURS 2021-2022

BASES REGULADORES CTECNO I AGAUR 2021-2022

RESOLUCIÓ BEQUES I MENTORIA 2021-2022

PLA D’ACTIVITATS CURS 2022

Per obtar a aquestes beques cal entrar en aquest enllaç: https://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/convocatories-per-temes/ApadrinaTic

Per qualsevol incidència o dubte amb el formulari poseu-vos en contacte a través del correu electrònic: estudiants.agaur@gencat.cat