Microsoft entra a l’ecosistema de les empreses sòcies del CTecno

Activitats socis, Blog, Blog

per Comunicació CTECNO / 4 març, 2019 / Sense comentaris

Microsoft ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno)  per incorporar-se com empresa sòcia protectora. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en les quals els dos ens treballin conjuntament per acostar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Jesús Galindo, director de Sector Públic de Microsoft Ibèrica, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Microsoft treballa per ajudar a totes les persones i organitzacions a aconseguir els seus objectius i fer més en el seu dia a dia. L’empresa americana porta més de trenta anys a Espanya apostant per la innovació i col·laborant per accelerar el creixement de la indústria local de tecnologia, la transformació de les organitzacions i l’avanç de la societat de la informació.

En tot aquest temps, la companyia ha deixat palès el seu fort compromís local i la importància de les tecnologies de la informació com a catalitzador del progrés. Avenços com el cloud computing, la Intel·ligència Artificial o la realitat mixta suposen importants pilars sobre els quals Microsoft desenvolupa la seva estratègia, amb l’objectiu de donar resposta als desafiaments presents i futurs.

Amb aquesta incorporació, passen a ser 27 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.

 

Sobre Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) impulsa la transformació digital per a l’era del núvol intel·ligent i el Intelligent Edge. La seva missió és ajudar a cada persona i cada organització al planeta a fer més en el seu dia a dia.

Sobre CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius:

  • Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector de les TIC.
  • Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics.
  • Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC.
  • Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de l’ecosistema TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.