Missió comercial d’empreses de ciberseguretat a Israel

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 20 gener, 2014 / Sense comentaris

CyberTechEl I Congrés Internacional CyberTech 2014 tindrà lloc els dies 27 i 28 de gener a Tel Aviv. L’acte, que neix en virtut de l’acord de col·laboració d’ECIJA amb la consultoria israeliana Sefarad, promourà vincles comercials d’empreses espanyoles del sector de la ciberseguretat amb institucions israelianes.

L’esdeveniment vol donar a conèixer les darreres novetats al mercat de la ciberseguretat, així com plantejar vincles amb membres de la comunitat cyber-israeliana i internacional, mantenir reunions one-one amb empreses i starts-ups o visitar centres R+D+i de firmes líders i escoles de formació en ciberseguretat.

Les jornades comptaran amb la participació de personalitats com Benjamin Netanyahu, Primer Ministre d’Israel, o vicepresidents y CEOs d’empreses com IBM, Cisco Systems, Kapersky y Symantec, entre d’altres.

El congrés és una conseqüència de la primera missió comercial a Israel que es va dur a terme el passat novembre promoguda per CTecno i ACC1Ó. En aquella ocasió, el President Artur Mas va visitar el país acompanyat de diverses empreses catalanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.