Mitel s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 6 juliol, 2020 / Sense comentaris

Mitel i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i  Toni Casas, Director Territorial de Mitel, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

Mitel, amb més de 45 anys de lideratge en la indústria, ajuda les empreses a connectar-se, col·laborar i brindar millors experiències als seus clients. 70 milions d’usuaris de negocis a més de 100 països confien en Mitel.

Per al CTecno, la incorporació de Mitel dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 33.

 

Sobre Mitel

Líder mundial en el mercat de les comunicacions empresarials que impulsa més de 2 mil milions de connexions, Mitel ajuda a les empreses i als proveïdors de servei a connectar-se, col·laborar i proporcionar serveis innovadors als seus clients. Els nostres experts en innovació i comunicacions atenen a més de 70 milions d’usuaris professionals en més de 100 països.

 

  • Proveïdor líder en comunicacions al núvol, amb més de 5 milions d’usuaris, inclosos 1,5 milions de clients UCaaS (Font: Synergy Research Group).
  • Reconegut com a líder mundial en Comunicacions Unificades i Col·laboració a l’informe “2019 IDC MarketScape for Worldwide Unified Communications & Collaboration”.
  • Eastern Management classifica a Mitel al màxim nivell en satisfacció del client a gran i mitjana empresa.

 

Més informació: www.mitel.com / @Mitel_Espana

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

Eixos:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital.
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament.
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector.

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.