Mobile World Capital Barcelona i CTecno impulsen el sector TIC català

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 5 novembre, 2015 / Sense comentaris

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració per impulsar el sector TIC català i promoure el desenvolupament de les iniciatives vinculades a la Societat de la Informació i el Coneixement.

El conveni, firmat per Jordi W. Carnes, president del CTecno, i per Agustí Cordón, vicepresident executiu de MWCB, estableix que ambdues institucions crearan nous espais de col·laboració i de negoci i fomentaran la transformació tecnològica del teixit empresarial català. L’objectiu d’aquest acord és impulsar l’intercanvi de coneixement i experiències que contribueixin al benefici d’ambdues organitzacions.

El document planteja l’organització d’una trobada anual amb PIMES del sector TIC que tingui lloc a Barcelona. La col·laboració també generarà sinergies amb GSMA Mobile World Congress amb l’objectiu de maximitzar la presència del sector TIC català en aquest espai.

Per últim, MWCB també col·laborarà en els Esmorzars-Networking i els Techno-Lunch, trobades sectorials organitzades pel CTecno, dirigits a la comunitat TIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.