Mobile World Capital Barcelona: reptes i oportunitats de la transformació digital. Techno-Lunch amb Aleix Valls.

Notícies

per Comunicació CTECNO / 24 gener, 2017 / Sense comentaris

El proper dimecres 15 de febrer a les 13:30h tindrà lloc el dinar-debat Techno-Lunch amb la ponència d’Aleix Valls, CEO de Mobile World Capital Barcelona. La sessió serà una oportunitat, a pocs dies del Mobile World Congress, per parlar de l’ecosistema emprenedor de Barcelona, les tendències digitals actuals que mouen el món de l’empresa i les oportunitats que ens brinda ser la capital mundial del mòbil.

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids. Aleix Valls és l’actual CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010 Valls va treballar a LOOP Consultancy, i el juliol de 2010 va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

Cicle Techno-Lunch

Organitzat pel CTecno, en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya(COEINF), el Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya(COETIC), el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), l’esdeveniment donarà continuïtat al Cicle de dinars-debat Techno-Lunch que ja ha comptat amb la participació de John Hoffman, CEO de GSMA;  Francesc Fajula, Director d’Innovació del Banc Sabadell;  Dídac Lee, directiu del FC Barcelona i CEO d’Inspirit, i de Paul Terry, European Sales Leader de Linkedin.

De freqüència quadrimestral, el cicle pretén esdevenir una trobada central en l’agenda d’aquells professionals, empreses i institucions vinculades a l’àmbit de la tecnologia, la Innovació i les TIC, mitjançant la ponència i el diàleg amb actors de plena rellevància del sector.

  • Acte: Techno-Lunch amb Aleix Valls
  • Dia, lloc i hora: Dimecres 15 de febrer de 2017- 13:30 h a 16h. Hotel H10 Cubik.  Via Laietana, 69, 08003, Barcelona.
  • Entrades: 30€ tiquet general. Membres del CTecno (socis individuals i empreses sòcies) i Col·legis Professionals poseu-vos en contacte amb nosaltres per beneficiar-vos de les invitacions/preu especial.
  • Contacte: Aida de la Mata (comunicacio@ctecno.net)  93 300 80 38   www.ctecno.cat
  • Twitter:  @CTecno   #TechnoLunch

AFORAMENT LIMITAT

ENTRADES EXHAURIDES
** si ets empresa sòcia del CTecno o associat professional del CTecno o dels 
Col·legis, posa't en contacte amb nosaltres que t'oferirem el codi per 
beneficiar-te del preu especial**

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.