Netapp i el CTecno signen un acord de col·laboració

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 10 abril, 2017 / Sense comentaris
  • El conveni permetrà crear espais de col·laboració pel foment de la transformació digital

La multinacional Netapp i el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un conveni per tal de treballar plegats en la promoció de la societat de la informació i del coneixement a través de l’organització d’esdeveniments, reunions i trobades de networking. El conveni, signat per María José Miranda, directora general de NetApp Iberia i Jordi William Carnes, president del CTecno, permetrà establir espais de col·laboració pel foment i la transformació digital.

Els serveis de la multinacional nord-americana Netapp es centren principalment en la gestió de dades i ofereixen als seus clients software, sistemes d’emmagatzematge i gestió de dades i el seu propi sistema operatiu. El seu objectiu és ajudar a empreses i proveïdors a dissenyar, posar en marxa i millorar els seus entorns tecnològics. Neatapp proveeix els seus clients de la llibertat necessària per aprofitar les dades i la tecnologia des de qualsevol lloc.

L’any 1993, Netapp va distribuir el seu primer sistema d’emmagatzematge de dades, un sistema en xarxa que pretenia eliminar la dispersió de dades en les infraestructures empresarials. La seva simplicitat i rapidesa respecte a la competència van ser els valors decisius. 20 anys després, Netapp segueix apostant per la innovació per tal d’oferir els millors serveis d’emmagatzematge de dades al núvol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.