Netskope s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 març, 2021 / Sense comentaris

Netskope i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital. 

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i David Macià, Regional Sales Manager – Eastern Iberia a Netskope, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

Netskope, com a companyia líder en solucions de Seguretat Cloud, ajuda a les organitzacions a protegir les dades i als usuaris estigui on estigui el perímetre i sense introduir friccions en l’empresa.

Netskope Security Cloud proporciona una visibilitat incomparable i protecció de dades i enfront d’amenaces en temps real quan s’accedeix als serveis del núvol, la web i les aplicacions privades des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu. La companyia, com a nadiua en el núvol, ofereix seguretat centrada en dades des d’una de les xarxes de seguretat més grans i ràpides del món, proporcionant a les organitzacions el perfecte equilibri de protecció i velocitat que necessiten per a permetre la continuïtat del negoci i assegurar la seva transformació digital.

Per al CTecno, la incorporació de Netskope dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 47.

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector