NexTReT s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 26 abril, 2021 / Sense comentaris

NexTReT i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i Albert Domingo, conseller delegat de NexTReT, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

NexTReT és una empresa dedicada a l’optimització de l’àrea TIC dels seus clients, ofereix solucions i serveis d’infraestructures, desenvolupament, qualitat de servei i ciberseguretat. La seva estratègia de treball es basa en la reducció i flexibilització de costos, la millora de la qualitat del servei i l’agilització i adaptació de l’àrea TIC amb compromís i vocació de servei. NexTReT compta amb professionals altament especialitzats en solucions tecnològiques i certificats per als fabricants líders de mercat. Sota la premissa de oferir solucions especifiques per a necessitats reals, formen part del grup NexTReT, Sunset Technologies, que ofereix solucions TIC al sector sanitari i Tellfy, que agilitza la comunicació entre col·lectius.

Per al CTecno, la incorporació de NexTReT dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 51.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent:Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador diniciatives:Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector