Nota de premsa Presentació estudi Smart Cities- 18/11/13

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 18 novembre, 2013 / Sense comentaris

 

Nota de premsa                                                                             18/11/13

Les Smart Cities són una oportunitat de negoci per les empreses innovadores

L’estudi “De la ciutat intel·ligent als negocis intel·ligents”, presentat avui per CTecno, detecta  les oportunitats de negoci per les empreses en l’àmbit de les Smart Cities

Amb la intervenció de Jordi William Carnes, president de CTecno, Jordi Gríful, director general d’Avanade i Josep Ramon Ferrer, gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica de l’Ajuntament de Barcelona, aquest matí s’ha presentat a Fira de Barcelona l’estudi coordinat per CTecno “De la ciutat intel·ligent als negocis intel·ligents”, una anàlisi del concepte Smart City des de l’òptica del sector privat i institucional, que pretén detectar i descriure les oportunitats de negoci actuals i futures en aquest àmbit.

Jordi William Carnes ha posat l’accent en l’oportunitat que el concepte de les Smart Cities dóna al sector TIC de proposar a les administracions solucions innovadores. “Internet i les Smart Cities són sí o sí un nou paradigma en el qual les empreses han de jugar un rol clau”, ha dit. Jordi Gríful ha posat l’accent en el gran potencial que tenen les Smart Cities de generar nous negocis “a totes les indústries, no només a les TIC, que sàpiguen redissenyar els seus processos i innovar en les seves estratègies per anar cap a models col·laboratius i flexibles envers les persones, buscant experiències d’ús atractives i individualitzades”. Josep Ramon Ferrer ha dit que “les Smart Cities van de facilitar la vida als ciutadans i alhora generar creixement econòmic” i que Barcelona com a ciutat s’ofereix a les empreses com a laboratori per aplicar-hi solucions intel·ligents que millorin la vida de la gent”.

Al grup de treball hi han col·laborat Avanade, Barcelona Digital (BDigital), els ajuntaments de Barcelona i Vilanova i la Geltrú, l’Associació Catalana de Municipis, l’associació l’associació CIOs.cat, la Fundació Fòrum Ambiental, Barcelona Centre Logístic de Catalunya, l’empresa CastInfo i Fira de Barcelona.

S’adjunta pdf amb l’estudi i power point de resum. Contacte:comunicacio@ctecno.net (Mòbil: 672205681)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.