Nou esmorzar-networking “La robòtica i les TIC en l’ajuda de les persones grans i amb necessitats especials”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 14 octubre, 2016 / Sense comentaris

El proper dijous 27 d’octubre de 2016 tindrà lloc un nou esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “La robòtica i les TIC en l’ajuda de les persones grans i amb necessitats especials”, tindrà lloc dins del congrés IOTSWC.

En els darrers anys, l’índex de dependència i d’envelliment de la població mundial ha crescut exponencialment. En una tessitura com aquesta, les TIC es plantegen com una eina natural per a la resolució de certes mancances. La robòtica, per exemple, ha avançat a passos agegantats. Robots controlats per smartphone que permeten la telepresència laboral o dispositius que ajuden a persones amb mobilitat reduïda són ja una realitat. Amb representants d’empreses pioneres en aquest tipus de solucions, així com d’investigadors i d’entitats gestores de les necessitats, aquest esmorzar posarà de manifest com les tecnologies poden ajudar en la independència i la integració de persones grans i amb necessitats especials.

Taula rodona amb la participació de:

Cecilio Angulo, Subdirector d’Investigació del Departament d’Enginyeria de Sistemes de la UPC, serà l’encarregat de moderar l’acte.

L’esmorzar tindrà lloc a les 9h a la Sala Premsa – Auditori dins de Fira de Barcelona – Gran Via. L’acte finalitzarà a les 10:30h amb un esmorzar-networking.

Inscripcions tancades (per accedir cal disposar de l'abonament a Exhibition Area. 
Per obtenir-lo posem a la vostra disposició un codi de gratuïtat que rebràs en 
l'email de confirmació d'inscripció)

La inscripció a l’acte dóna accés lliure a l’àrea d’exhibició de l’IOTSWC pel mateix dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.