Nou esmorzar-networking “Afrontar l’escletxa digital”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 6 setembre, 2016 / Sense comentaris

El proper dimarts 20 de setembre de 2016 tindrà lloc un nou esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

Sota el títol “Afrontar l’escletxa digital” l’esdeveniment analitzarà la connectivitat digital del nostre món així com els reptes en l’àmbit de les infraestructures en telecomunicacions. Aquest esdeveniment comptarà amb la participació d’entitats públiques que lideren projectes d’alfabetització digital així com amb empreses tecnològiques de primer nivell.

A finals del 2015, només el 34% de les llars de països en vies de desenvolupament té accés a internet; el que suposa menys de la meitat en comparació amb les llars de països desenvolupats (81,3%). A l’Estat espanyol quasi 7,5 milions de ciutadans espanyols no han entrat mai a internet i 4,1 milions d’habitatges no disposen d’accés a la xarxa. Vivim realment en un món digitalment connectat?

Taula rodona amb la participació de:

  • Donald De Witte, Product Sales Consultant a CISCO
  • Jordi Escalé, Executive Partner a Gartner (CIO de la Generalitat de Catalunya entre 2011 i 2016).
  • Anna Bröll, Directora tècnica de Coordinació i Serveis a Biblioteques de Barcelona
  • Oriol Viaplana, Director de Projectes de Tranformació – Sector Públic. IBM

Bárbara Vallespín, Directora Transformación Digital Mobile World Capital Barcelona, serà l’encarregada de moderar l’acte.

L’esmorzar tindrà lloc a les 8:45h a la l’Auditori Cibernàrium de l’edifici MediaTIC (C/Roc Boronat, 117, Barcelona). L’acte finalitzarà a les 10h. Inscripcions gratuïtes.

 

Inscripcions tancades (si no has arribat a temps, pots inscriure't venint directament el dia de l'acte)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.