Nou esmorzar-networking del CTecno entre els sectors Logística i TIC

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 15 maig, 2014 / Sense comentaris

convoEl CTecno, en col·laboració amb Barcelona Activa, organitza la conferència “Les TIC aplicades a la logística: més competitivitat, més sostenibilitat”, segona activitat d’enguany del cicle d’esmorzars-networkings intersectorials que es va inaugurar el passat 2013.

L’esmorzar, que generarà diàleg entre els sector de la Logística i les TIC en un debat moderat pel Sr. Jordi Gríful, president del Consell de Noves Iniciatives del CTecno i director general d’Avanade Spain, tindrà com a ponents el Sr. Pere Roca, President executiu de la Fundació ICIL i director general de Districenter, la Sra. Blanca Sorigué, directora general de SIL (Saló Internacional de la Logística i de la Manufactura) i el Sr. Ignasi Armengol, director de B:SM (Barcelona: Serveis Municipals).

Els ponents explicaran la seva experiència i debatran entorn els beneficis que comporta l’aplicació de les TIC al sector de la logística (augment de vendes i de competència, col·laboració interempresarial, augment del know-how i millora en les habilitats dels treballadors.

L’acte, adherit al Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020, tindrà lloc el proper dijous 29 de maig a les 8:45 h a l’Auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (Roc Boronat, 117). Les inscripcions poden realitzar-se aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.