Nou esmorzar-networking “Economia col·laborativa: els reptes de l’intercanvi”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 març, 2017 / Sense comentaris

El proper dimecres 22 de març tindrà lloc un nou esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “Economia col·laborativa: els reptes de l’intercanvi”, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

L’economia col·laborativa podria definir-se com la nova tendència o model econòmic basat en l’intercanvi de béns i serveis entre particulars a canvi d’una compensació pactada entre ambdues parts. Aquesta orientació suposa el pas d’una economia de propietat a una economia d’accés i les tecnologies de la informació i la comunicació són el canal principal d’aquesta transformació. Tanmateix, malgrat els beneficis que comporta aquesta tendència són evidents (la fórmula de repartiment de despesa entre el màxim d’usuaris implica un important aprofitament de recursos), el canvi també suposa un seguit de dubtes que cal analitzar. La reformulació reguladora i fiscal, el reajustament de la normativa entre consumidors i usuaris, la protecció de dades o la licitació de llicències i autoritzacions són alguns dels debats a tenir en compte. L’economia col·laborativa és una realitat imminent però, com podem preparar-nos per assumir-la? Aquest esdeveniment pretén posar de manifest aquests i més reptes.

Taula rodona amb la participació de:

La taula rodona serà moderada per Albert Cañigueral, fundador i principal editor de ConsumoColaborativo.com i Connector de OuiShare a Barcelona.

L’esmorzar tindrà lloc a les 9h a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC. L’acte finalitzarà a les 10:30h amb un esmorzar-networking.

         

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.