Nou esmorzar-networking “Gamificació o com millorar la qualitat de vida dels empleats”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 19 gener, 2017 / Sense comentaris

El proper dimarts 24 de gener de 2017 tindrà lloc un nou esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “Gamificació o com millorar la qualitat de vida dels empleats”, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

La Gamificació, o l’ús de mecàniques de joc en entorns no lúdics i professionals per fomentar valors com la motivació o la concentració, s’està convertint en una eina tecnològica molt interessant per a millorar la qualitat de vida dels empleats. Fomentar estratègies interactives promou la participació voluntària dels treballadors i els ajuda a alinear-se amb els canvis digitals. Aquest esdeveniment es planteja continuar explorant la temàtica que ja es va tractar a l’edició d’esmorzars-networking de 2015 per tal d’analitzar aquesta tendència emergent a través de casos d’èxit.

Taula rodona amb la participació de:

Joan Arnedo, Director del Màster en disseny i desenvolupament de videojocs, a la UOC, moderarà la taula rodona.

L’esmorzar tindrà lloc a les 9h a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC. L’acte finalitzarà a les 10:30h amb un esmorzar-networking.

 

INSCRIPCIONS A TANCADES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.