NOU esmorzar-networking: “La transformació de la mobilitat gràcies a les TIC”

Actualitat, Esmorzars networking, Notícies

per Comunicació CTECNO / 4 setembre, 2018 / Sense comentaris

El proper dijous 20 de setembre el CTecno organitza, dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “La transformació de la mobilitat gràcies a les TIC”, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC (Carrer Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona).

Quan seran rellevants les noves tecnologies i en quina mesura? Afectaran directament o indirecta als patrons de mobilitat? Es generaran noves necessitats o bé al contrari, les noves tecnologies faran molt més amb menys recursos? En què ens poden ajudar a millorar? Aquest esmorzar tractarà sobre les solucions de mobilitat que estan apareixent gràcies a les TIC, des de la perspectiva que ara és el moment de potenciar la tecnologia i les TIC, ja desenvolupades, per generar solucions de mobilitat.

 

Benvinguda institucional:

Jordi William Carnes, president del CTecno

Taula rodona amb la participació de:

Àngel López, director d’innovació en mobilitat i director executiu de la Plataforma LIVE, Ajuntament de Barcelona, serà el moderador de la sessió.

Jordi Caus, Head of Easy Urban Smart Mobility de SEAT

Ramon Pruneda, director tècnic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Mario Aymerich, former Director Projects Directorate de l’EIB (European Investment Bank)

Josep Laborda, project manager de RACC Trips

L’esmorzar tindrà lloc a les 9 hores a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC. Posteriorment hi haurà un esmorzar-networking entre ponents i assistents.