21/03 Esmorzar-networking “Les TIC en indústries culturals”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 22 febrer, 2018 / Sense comentaris
El proper dimecres 21 de març tindrà lloc un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.
.
La sessió titulada “Les TIC a les indústries culturals”, se celebrarà a les 9.15 h al Canòdrom Parc de Recerca Creativa (sala d’actes).
 .
El sector de la cultura a Catalunya produeix un VAB de 3,7 milions d’euros, i dona feina a 147.500 persones. Les àrees de cultura, per la natura de la tasca que desenvolupen, que sovint implica el treball en equip i que els fa estar en contacte constant amb la ciutadania i el conjunt dels agents culturals locals, són una de les àrees que més tenen a guanyar amb l’ús de les TIC i han d’adoptar un paper actiu, impulsor i de lideratge en la implantació d’aquestes tecnologies, tant dins la seva organització com a nivell ciutadà. Parlarem amb empreses i entitats que creen vincles entre cultura i tecnologia, empreses digitals que ajuden el sector cultural per fer el canvi digital.
 ..
Taula rodona amb la participació de:
Simón Lee, director de Peninsula
Xavi Conesa, Client Services Director de Visyon
Ferran López, soci i director de teknecultura
Anna Carreras, sòcia i directora de tecnologia de CTRLight
Marisol López, directora de l’Àrea de Cultura Digital de l’Institut Català de les Empreses Culturals, serà la moderadora de la taula rodona.
 Posteriorment tindrà lloc un cafè-networking entre ponents i assistents a la terrassa.