NOU esmorzar-networking “Oportunitats del Corporate Venturing al sector TIC i digital”

Actualitat, Esmorzars networking, Notícies

per Comunicació CTECNO / 5 desembre, 2018 / Sense comentaris

El proper dimarts 11 de desembre el CTecno organitza un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada Oportunitats del Corporate Venturing al sector TIC i digital”, se celebrarà a l’auditori Cibernàrium de l’edifici MediaTIC.

No és casualitat que grans companyies de l’IBEX 35 com Telefónica, BBVA, Iberdrola i el Santander hagin estat incloses entre les 36 empreses que més col·laboren amb startups a Europa, segons els premis Corporate Startups Stars, lliurats a finals de l’any passat en el marc de l’Aliança Europea d’Startups. Amb l’objectiu de no quedar-se enrere en el camí cap a un futur cada vegada més tecnològic, aquestes companyies han decidit estrènyer llaços amb l’ecosistema emprenedor i recórrer al Corporate Venturing.

Taula rodona amb la participació de:

Àlex Rodríguez, founder & CEO de MarsBased i Southwestern Europe Regional Director d’Startup Grind, serà el moderador de la sessió.

Oscar Sala, director de mVenturesBcn de la Mobile World Capital

Sergi Figueres, CEO de Worldcoo

Xavier Pont, Co-Founder de Ship2B

Astrid Baldissera, Manager Transactions in New Models a Schibsted

Empreses participants:

                

              

 

La sessió tindrà lloc de les 9.00 h a les 11.00 h a l’auditori Cibernàrium (edifici MediaTIC, c/Roc Boronat 117, Barcelona)

 

INSCRIPCIONS TANCADES