Nou esmorzar-networking sobre Sistemes industrials a l’IOTSWC

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 31 juliol, 2015 / Sense comentaris

El proper dijous 17 de setembre de 2015 a les 8:45 hores tindrà lloc un nou Esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i el patrocini de Barcelona ActivaSota el títol “Sistemes industrials: IoT i TIC, de la fabricació al delivery”, l’esdeveniment analitzarà quines sinèrgies es generen entre la indústria TIC i la indústria manufacturera. L’Honorable Sr. Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pronunciarà unes paraules de benvinguda.

Quin paper hi juguen l’Internet of Things i les TIC en la indústria manufacturera? Per què la interconnexió dels objectes a la xarxa és una tendència creixent?

Amb la participació de:

– Jordi Priu, CEO de Manufactura Moderna de Metales.

– Agustín Fragoso, Responsable de l’Àrea d’Integradors de Sistemes a Schneider Electric.

– Eduard Marfà, Director de màrqueting EMEA, Lifecycle Collaboration a Siemens PLM Software.

Xavier Pi, Responsable del grup de treball Embedded Systems al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, s’encarregarà de moderar la taula rodona.

L’esmorzar tindrà lloc al recinte de l’IOTSWC (a la sala 1.1), a la Fira de Barcelona – Gran Via (Av. Joan Carles I, 64, L’Hospitalet de Llobregat) a les 8:45h.

Les inscripcions (limitades i gratuïtes) poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

La inscripció a l’acte dóna accés lliure a l’àrea d’exhibició de l’IOTSWC pel mateix dia.

 

* Si t’has inscrit i finalment no pots assistir a l’acte, és molt important per a l’organització que ens ho comuniquis a través de l’adreça comunicacio@ctecno.net tan aviat com et sigui possible. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.