Nou esmorzar-networking : Turisme i Mobile

Esdeveniments CTecno, Notícies

per Comunicació CTECNO / 5 maig, 2015 / Sense comentaris

El proper dijous 21 de maig tindrà lloc un nou Esmorzar-Networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i el patrocini de Barcelona Activa. Sota el títol: “Mobile i Smart destination: present i futur del Turisme”, l’acte reflexionarà sobre el pes que els serveis mòbils i les aplicacions juguen la revolució de l’experiència turística.

Convertits en una eina indispensable per a qui visita un nou territori, els mòbils i les tauletes juguen un paper fonamental per augmentar l’autonomia i l’accés a informació local d’un usuari cada cop més autònom. En aquest context, la col·laboració publicoprivada és fonamental per proveir d’infraestructures les smart destinations.

A l’acte hi participaran Enric Bono, Solution Consulting Head a T-Systems, David Leánez, Responsable d’Informàtica i Noves Tecnologies de Turisme de Barcelona i Xavier Font, Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de BarcelonaÒscar Pallarols, Director del programa Smart Living a la Mobile World Capital, s’encarregarà de moderar la taula rodona.

Una vegada més, l’esdeveniment es celebrarà a les 08:45 h a l’auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (C/Roc Boronat, 117, 1a planta, 08018, Barcelona).

Les inscripcions (gratuïtes) poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.