Nova data per l’Esmorzar-networking sobre les TIC a la Indústria Farmacèutica

Esdeveniments CTecno, Notícies

per Comunicació CTECNO / 10 abril, 2015 / Sense comentaris

El proper dimarts 21 d’abril tindrà lloc l’Esmorzar-networking “Smart Farma: digitalització al món farmacèutic”, posposat arran les circumstàncies que van seguir al tràgic accident de Germanwings.

Emmarcat dins el Cicle d’Esmorzars-networking organitzats pel CTecno amb la col·laboració de Barcelona Activa, l’acte girarà entorn del paper que juguen les últimes tendències tecnològiques en la consolidació de la transformació de la indústria farmacèutica. Per a aquest sector, que ja s’ha beneficiat en el passat de l’aplicació de les noves tecnologies als seus processos productius, ara és hora de traçar un full de ruta per afrontar la disrupció provocada per la mHealth.

Moderada per la Sra. Bárbara Vallespín, Manager del Centre de Competència mHealth de la Mobile World Capital de Barcelona, la taula rodona comptarà amb la participació del Sr. Roberto Martín, IT HealthCare Innovation Head de Bayer Espanya, així com del Sr. Jordi Oliveras, Gerent de Relacions Corporatives de Sanofi Espanya i del Sr. Matthias Moritz, Corporate BT Director d’Almirall.

Un cop més, l’esdeveniment es celebrarà a les 8:45 h a l’auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (C/Roc Boronat, 117, 1a planta, Barcelona).

Les inscripcions poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.