Nutanix entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 15 desembre, 2020 / Sense comentaris

Nutanix ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnol-gic De Catalunya (CTecno) per incorporar-se com a empresa col·laboradora en la categoria de bronze. La fundació sense ànim de lucre està oberta a particulars, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest conveni, ambdues entitats busquen unir escasses per promoure la Societat de la Informació i el Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, reunions de networking i difusió del coneixement, així com en projectes socials en què les dues entitats treballen conjuntament per apropar la tecnologia i els seus avenços a diversos col·lectius.

L’acord, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i Lluís Zamora, Enterprise Account Manager de Nutanix, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Nutanix, una empresa líder en cloud computing empresarial, ofereix solucions per elevar les TI i centrar-se en aplicacions i serveis alimentats per empreses. La plataforma Enterprise Cloud líder en la indústria permet a milers d’empreses executar les seves aplicacions i càrregues de treball amb un rendiment sense precedents, en qualsevol núvol apropiat (privat, públic o perifèric) sabent que funciona sense problemes amb una mínima intervenció. Les empreses més innovadores del món confien en la tecnologia Nutanix i les seves solucions.

Amb aquesta incorporació, passen a ser 43 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses de CTecno.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.