Oberta la convocatòria als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Actualitat, Convocatories, Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 novembre, 2014 / Sense comentaris

La 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) i que tindrà lloc el proper 26 de febrer a l’Auditori de Barcelona, serà el marc d’entrega dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d’Honor de la Nit.

En concret, els cinc guardons que s’atorgaran són un reconeixement a:

  • Premi Salvà i Campillo al Jove Emprenedor: persona jove per la seva capacitat emprenedora a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial d’èxit o innovadora en l’àmbit de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual.

 

  • Premi Alan Turing al CIO de l’any: reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional.

 

  • Premi Alan Turing al Compromís Social: persona impulsora d’una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social.

 

  • Premi d’Honor: persona amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l’Audiovisual en l’àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional.

L’edició d’enguany comptarà amb un jurat format per professionals del sector TIC de reconegut prestigi i  representants d’ambdues entitats organitzadores. Així, els encarregats de valorar les candidatures seran: Raúl Cabanes, professor de la Universitat Politècnica de MadridPilar Conesa, CEO d’Anteverti i directora de l’Smart City World CongressElisabet Golobardes, directora acadèmica de La SalleEnrique Gutiérrez Bueno, president del Comitè de Societat de la Informació de l’Institut de l’Enginyeria; Catalina Grimalt, CIO del Port de Barcelona i presidenta del Consell de CIOs de Catalunya; Juan Pablo Peñarrubia, degà del COIICV i president del CCIIJosé Emilio Serra de Fortuny, Customer Satisfaction, Quality and Business Development VP a SchneiderMateo Valero, director del Centre de Supercomputació de Barcelona (BSC)Xavier Verdaguer, CEO d’Imagine Silicon ValleyMingo Olmos, degà del COEINF; Joan Solé, president de Telecos.cat; Miquel Boix, vicedegà del COEINF; i Jordi Berenguer, vicepresident de Telecos.cat.

La convocatòria per a presentar candidatures ja és oberta i el plaç per a fer-ho s’estendrà fins al 22 de gener. Podeu consultar les bases de la convocatòriawww.lanit.cat.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb premis2015@lanit.cat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.