Oracle i CaixaBank creen un centre d’excel·lència Big Data

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 26 juny, 2014 / Sense comentaris

oracle-logoL’empresa sòcia protectora del CTecno, Oracle, i l’entitat financera CaixaBank crearan un centre d’excel·lència centrat en el Big Data a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Oracle aprofitarà l’experiència acumulada a la nova infraestructura de Big Data de CaixaBank per proporcionar serveis relacionats amb aquestes tecnologies a tota Europa.

El projecte neix arrel la col·laboració que Oracle i CaixaBank van començar el 2013 amb la voluntat d’extreure informació genèrica de les dades mòbils per a elaborar estratègies que permetin millorar la qualitat de vida de les persones o serveis de les empreses.

El centre d’excel·lència servirà per a formar a nous especialistes d’Oracle, CaixaBank i altres organitzacions del sector públic i privat mitjançant acords amb institucions i empreses, la realització de cursos de formació i programes de beques.

L’empresa i l’entitat financera designaran una persona que liderarà el projecte i que coordinarà experts d’arreu el món per a avançar en la tecnologia Big Data.

Des del CTecno volem felicitar sincerament al nostre soci protector, Oracle, per aquest magnífic acord que permetrà conferir major valor afegit a Barcelona i Catalunya i posicinar-nos com a Smart City i Smart Region i fomentarà nous llocs de treball d’excel·lència i qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.