Palo Alto Networks se suma com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 23 novembre, 2018 / Sense comentaris

L’empresa Palo Alto Networks i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració per incorporar-se com a empresa sòcia del CTecno, fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques

A través d’aquest acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement entre d’altres aspectes.

El conveni, signat per Francesc Bert, responable d’empreses del CTecno, i Marc Sarrias, Regional Sales Manager Iberia de Palo Alto Networks, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen de la fundació CTecno.

Palo Alto Networks és una empresa líder a nivell mundial en ciberseguretat, coneguts per desafiar sempre l’statu quo de la seguretat. La seva missió és evitar que els ciberatacs tinguin èxit, i per això ofereixen seguretat a desenes de milers d’organitzacions, així com als seus clients.

La seva solució pionera “Security Operating Platform”, protegeix els processos de transformació digital amb innovació contínua que combina els últims avanços en seguretat, automatització i anàlisi. Palo Alto Networks ofereix ciberseguretat innovadora i altament eficaç en tots els dispositius mòbils, “clouds” i xarxes.

Amb aquesta incorporació passen a ser 24 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.