Participa en el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 març, 2018 / Sense comentaris

Per desè any consecutiu des del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) realitzem el “Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya”, una anàlisi quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’ambició i l’objectiu de projectar una mirada llarga cap als reptes i visió de futur del sector.

Aquest Baròmetre té un gran valor de context sectorial ja que no només té en compte la informació de les empreses oferta del sector TIC, sinó que també hi seran representades les empreses de demanda. Això donarà una àmplia visió de l’evolució del sector.

El qüestionari, que recollirà els resultats de l’estudi d’enguany, ja està disponible, i podeu omplir-lo en només 10 minuts a través d’aquests enllaços.

Ajudeu-nos a realitzar el Baròmetre!

Si sou una empresa del sector TIC, és a dir una empresa que proveeix productes o serveis tecnològics, responeu si us plau l’enquesta d’oferta:

Enquesta oferta

Si pel contrari, sou un empresa d’un sector que necessita proveir-se de productes i serveis tecnològics, responeu l’enquesta de demanda:

Enquesta

T’informem que l’enquesta té una durada de 10 minuts i que durant tot el procés de l’estudi es garantirà la confidencialitat de les respostes.

Com a agraïment per la vostra col·laboració, si us animeu a respondre el qüestionari, us facilitarem els resultats de l’estudi en format digital. Esperem la vostra col·laboració!

La darrera edició del Baròmetre, realitzada l’any passat, pot consultar-se aquí.


Si ets una entitat interessada a esdevenir col·laboradora del baròmetre i ajudar-nos a fer difusió de les enquestes posa’t en contacte amb nosaltres escrivint a estudis@ctecno.net


Entitats col·laboradores del baròmetre 2018:

.

                    

 

                                                                    

 

                   

 

                       

 

                                                

 

                   

 

                       

 

.