Presentació Baròmetre del Sector Tecnològic de Catalunya 2011

Conferencies, Esdeveniments, Últims esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 8 febrer, 2011 / Sense comentaris

L’estudi avalua l’’estat i l’evolució del sector tecnològic de Catalunya a partir de la percepció dels seus directius al darrer any.

El president de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya(CTecno), Ginés Alarcón, presentarà el proper dimarts 8 de febrer a les 12.00 h. a les cotxeres del Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) la 3a edició del “Baròmetre del sectortecnològic a Catalunya”, informe que avalua l’estat i l’evolució del sectortecnològic català per monitoritzar-ne les dinàmiques i avenços.

Aquest estudi té com a objectius estudiar la situació global del sector, des de la perspectiva dels seus protagonistes; fer una diagnosi dels elements principals del sector tecnològic de Catalunya i observarl es tendències i els canvis experimentats en el període 2009-2011 en l’opinió dels protagonistes del sector sobre els aspectes que més els afecten, segons ha assenyalat el president de CTecno.

Durant l’edició de 2009, la percepció sobre la situació del sector tecnològic català va ser valorat amb un 5,1, nota que va millorar la mitjana obtinguda durant la primera edició del baròmetre, al 2008, que va ser d’un 4,7.

Davant aquesta evolució, existeix una expectació per conèixer quin seran els resultats obtinguts durant el 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.