Presentació de la creació del Grup de Treball DonaTIC

Actualitat, Grup DonaTIC, Notícies

per Comunicació CTECNO / 4 març, 2020 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha presentat el Grup de Treball DonaTIC, un projecte que neix amb l’objectiu de fomentar la presència de la dona en el sector digital i tecnològic.

Joan Ramon Barrera, president del CTecno, ha donat la benvinguda a la sessió en què hi han participat representants de les empreses sòcies del CTecno com Eli Abad (Between), Joana Barbany (Generalitat), Alex Caballero (Atos), Maria Castells (Basetis), Eduard Farga (Seidor), Natalia Fernández (Italtel), Nuria Jordi (Cisco), Susanna Llagostera (Claranet), Rosalba Llorens (Nae), Paco Martín (Teldat), Marta Muñoz (Nexica), Mireia Ollé (IBM), Anna Orti (Mindsait), Montserrat Pardo (Microsoft), Serena Pérez (Oracle), Mónica Pueyo (Oesia), Rebeca Recinos (Axians), Rosa Rodríguez (T-Systems), Marta Simelio (Telefónica) i Elsa Yenes (Logicalis).

Susana Prado i Sonia Cañizares, respresentants del Comitè Executiu del CTecno, han presentat el Grup de Treball i han explicat en què consistirà i els seus objectius. Joana Barbany, la Directora General de Societat Digital, també ha participat a la sessió i ha explicat el nou projecte Observatori DonaTIC i l’estat actual de les dones TIC a Catalunya.

 

Finalment, s’ha generat un debat entre els membres d’empreses sòcies del CTecno per proposar accions dins el grup de treball DonaTIC que neix amb la voluntat de ser permanent i reunir-se periòdicament i impulsar accions concretes per fomentar la presència de dones en el sector tecnològic i digital.