Presentació de l’estudi de CTecno sobre les Smart Cities:”De les ciutats intel·ligents als negocis intel·ligents”

Actualitat, Informació destacada

per Comunicació CTECNO / 13 novembre, 2013 / Sense comentaris

El proper dilluns, 18 de novembre, a les 11:00 hores a la Sala de Premsa de Fira de Barcelona (Pavelló 8 del recinte de Montjuïc) se celebrarà la presentació pública de les conclusions de l’Estudi, impulsat per CTecno , De les ciutats intel·ligents als negocis intel·ligents”, liderat per Jordi Gríful, d’Avanade i amb la participació d’un grup de treball format per empreses i institucions del sector vinculades a l’Smart City.

smart cities El document, continuació del Full de Ruta de l’Smart City per als municipis fet fa un any, té l’objectiu de conèixer i comunicar el posicionament de les empreses del sector TIC davant dels reptes del concepte Smart Cities i del sector empresarial que es va creant al seu voltant i, majorment, identificar les oportunitats en clau de negoci que aquest concepte està generant i generarà en el futur.

El Grup de Treball de l’Informe, impulsat per CTecno,  ha estat dirigit per Avanade i format per representants de CTecno, Bdigital, l’Ajuntament de Barcelona (IMI), l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Associació Catalana de Municipis, Barcelona Centre Logístic de Catalunya, CastInfo, CIOs.cat, Fira de Barcelona i la Fundació Fòrum Ambiental.

La presentació està oberta a tots els socis de CTecno i als mitjans de comunicació. Per inscriure-s’hi n’hi ha prou en enviar un mail de confirmació a comunicacio@tecno.net o secretaria@ctecno.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.