Presentació del baròmetre de les TIC a Catalunya

Conferencies, Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 26 febrer, 2009 / Sense comentaris

Avui dijous, 26 de febrer, s’ha presentat al Palau Robert de Barcelona el “Baròmetre de les TIC a Catalunya”, un diagnòstic del sector tecnològic català elaborat pel Cercle Tecnològic de Catalunya, conjuntament amb DEP Institut.

L’acte, en el que han intervingut com a ponents el president de CTecno, Carles Flamerich, el director de DEP, Enric Renau, el director de la Societat de la Informació, Josué Sallent, el director general de NTR, Lluís Font, i el president de la Fundació CTecno, Ginés Alarcón, ha servit per posar de relleu que els professionals TIC del nostre país suspenen el sector, per bé que es mostren esperançat i optimistes de cara a les oportunitats de futur.

Prop d’un centenar de persones han assistit a la presentació, que es preveu que sigui la primera d’una sèrie anual d’estudis que tenen per objectiu disposar d’una eina vàlida i actualitzada d’anàlisi d’aquest sector al nostre país.

Adjunt trobareu la nota de premsa de l’acte, així com un RESUM DE L’ESTUDI.

! Si desitgeu disposar de l’estudi complet, podeu enviar un correu electrònic a secretaria@ctecno.net o bé trucar al 93 300 80 38, i us el farem arribar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.